Betalen

Veilig betalen

Op FAIRTOYS.nl kun je veilig winkelen en betalen. En dat allemaal heel snel en gemakkelijk: geen ellenlange wachtrij of beperkte openingstijden. We werken met een gerenommeerde partij voor betalen (Multisafepay) en (oké, een ietwat technisch verhaal) we gebruiken een beveiligde SSL verbinding, waarmee alle privacygevoelige gegevens 'versleuteld' worden verzonden. Dus ja, veilig en vertrouwd!


 

Op welke manier kan ik betalen?

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, accepteren wij verschillende betaalmethoden.

  • Betalen met iDEAL

Betalen via iDEAL is veilig en vooral lekker snel. Het is gebaseerd op internetbankieren en lijkt in zekere zin op pinnen. Je rekent af in je vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Dit kan zijn: ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Fortis bank, Rabobank, SNS bank en Triodos Bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

  • Betalen met creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om te betalen met je Visa of Mastercard. Na het kiezen van deze betaalmethode zul je het creditcardnummer, de vervaldatum van de creditcard en de CID/CVC code in moeten vullen. Deze code staat op de achterkant van je creditcard en bevat drie cijfers. Hou je creditcard dus bij de hand.

  • Overboeken

Kun je geen gebruik maken van iDEAL of wil je je bestelling liever op een later tijdstip betalen? Kies dan voor ‘overmaken’. Je schrijft het bedrag dan via de website van je bank over. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat je het ordernummer van je bestelling bij de betaling vermeldt. Let wel op: de betaling dient altijd binnen 10 dagen ons binnen te zijn.

  • Betalen achteraf

Betaal je liever achteraf? Ook dat is mogelijk bij FAIR TOYS. U kiest dan eenvoudig voor de optie Remboursbetaling. Bij het afleveren van uw bestelde artikel betaalt u gewoon aan de postbode. Betalen en gelijk uw bestelde artikel in huis, veiliger kan het niet.


 

Hoe betaal ik vanuit het buitenland?

Bij bestellingen uit het buitenland gelden de bovenstaande betaalmogelijkheden met uitzondering van de rembourszending. Deze mogelijkheid is niet aanwezig bij bestellingen uit het buitenland.


 

Ik heb een kortingsbon, en nu?

Gefeliciteerd: je bent de gelukkige eigenaar van een FAIR TOYS kortingsbon! De code op de kortingsbon kun je na het invullen van je adresgegevens invoeren onder 'kortingscode'. De korting verrekenen we bij het afrekenen met het totaalbedrag.