Bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

In onderstaande tabel vindt u alle verzendkosten voor uw land. Ophalen bij Fair Toys in Dieren is natuurlijk altijd GRATIS.

Bestellingen vanaf € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden.

Land

Bestelling
tot €50

Bestelling
vanaf €50

Bestelling
vanaf €75 


Verzendkosten Nederland

€ 6,95

€ 4,95

Gratis


Verzendkosten België

€ 6,95

€ 6,95

€ 6,95


Verzendkosten Duitsland

€ 6,95

€ 6,95

€ 6,95


 

Hoe bekijk ik de status van mijn bestelling?

Na het afronden van uw bestelling bij Fair Toys sturen we u een orderbevestiging. Zodra de bestelling gereed is voor verzending, ontvangt u per email een zogeheten Track and Trace code. Vul deze code samen met uw postcode in op www.tracktrace.nl en volg het traject dat uw bestelling doorloopt. U kunt uw bestelling ook heel eenvoudig volgen via uw account op Fair Toys.nl.


 

Wanneer kan ik mijn product verwachten?

U kunt natuurlijk niet wachten tot u de producten ontvangt! Daarom doen wij onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te bezorgen. Normaal zijn alle producten die op onze website staan op voorraad en ontvangt u deze binnen 24 uur. Mits de vervoerder Post.nl meewerkt. Voor sommige lifestyle- en zakelijkeproducten (bijvoorbeeld grote kralenbanen en exclusieve speelkleden) die niet voorradig zijn geldt een langere levertijd. Dat het product besteld moet worden staat op de productpagina.


 

Hoe en door wie worden mijn producten bezorgd?

Uw aankopen pakken wij uiteraard met veel zorg in. Beschermende materialen zorgen ervoor dat de producten comfortabel hun eindbestemming halen. Post.nl bezorgt de producten overdag op het door jou aangegeven adres. U kunt tijdens je online bestelling dus ook een ander bezorgadres (dan thuis) opgeven. Bent u op het moment van bezorging niet in staat het pakket aan te nemen? Dan kunt u het pakket de volgende dag afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Post.nl bezorgt op onderstaande tijden:
- Maandag: overdag
- Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-21.30 uur
- Zaterdag: overdag

Momenteel zijn wij druk bezig om samen te werken met Kiala. U bent dan nog vrijer om een afleveradres aan te geven zodat u misschien nog sneller over uw aankopen kan beschikken.

Tip: Laat de producten bezorgen op uw werk, daar is altijd wel iemand aanwezig om de bestelling in ontvangst te nemen.


 

Kan ik de producten ook afhalen?

Jazeker! Fair Toys heeft een winkel in Dieren, waar u de producten heel makkelijk af kan komen halen. Kies voor deze optie tijdens de afhandeling van uw online bestelling. Graag vernemen wij dan van u wanneer u uw speelgoed komt afhalen zodat wij ervoor kunnen zorgen dat alles voor u (ingepakt) klaarligt.