Garantie en voorwaarden

Wat houdt 14 dagen bedenktijd in?

Voor bestellingen die je via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Dit betekent dat je als koper recht hebt op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode mag je het product gewoon retourneren.

Hiervoor gelden wel de volgende voorwaarden:

  • Kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening
  • Producten heb je slechts in die mate uitgepakt, voor zover nodig is om te kunnen bepalen of het aan je wensen voldoet.
  • Het product en zijn toebehoren retourneer je, voor zover mogelijk, in de originele staat en verpakking.
  • Hopelijk begrijp je deze voorwaarden. Maar vooral: weet dat we je altijd willen helpen.

Na het verstrijken van de afkoelingsperiode is het niet meer mogelijk de producten te retourneren. Wel kun je aanspraak maken op de garantiebepaling van het betreffende product. Fair Toys hanteert een garantietermijn die overeen komt met de fabrieksgarantie. Deze gelden naast en onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met jou de juiste stappen kunnen bepalen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0313 - 795 130 of per email: Klantenservice@FairToys.nl.

 


Algemene voorwaarden opgesteld door Stichting Webshop Keurmerk

Bekijk hier de algemene voorwaarden welke opgesteld zijn door Stichting Webshop Keurmerk, die van toepassing zijn op FairToys.nl.

Algemene voorwaarden

 


Aanvullende of afwijkende bepalingen

Bekijk hier de aanvullende of afwijkende bepalingen die van toepassing zijn op FairToys.nl

Aanvullende of afwijkende bepalingen

 


Zin in actie! Welke voorwaarden gelden er?

Zoals 'Actie van de dag' al doet vermoeden hebben we elke dag een te gekke, niet te missen, speciale aanbieding voor je. Profiteer van deze actie en bekijk hier alvast de actievoorwaarden.

Actievoorwaarden