Jouw account

Moet ik een account aanmaken of gebruiken?

Niets moet. Je kunt ook kiezen voor de optie 'bestellen als gast'. Je gegevens verwerken we dan niet in een account. Je zult dan wel elke keer als je een bestelling plaatst, opnieuw je gegevens moeten invullen.

Je kunt ook een account aanmaken. Als je nog eens een bestelling doet, hoef je slechts je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren! Je adres- en bankgegevens staan dan al ingevuld. En met een account heb je altijd inzicht in lopende en historische bestellingen. Dat maakt het online bestellen nog makkelijker en sneller!

Indien je een wenslijst wilt aanmaken dan dien je wel in te loggen.


 

Hoe wijzig ik mijn accountgegevens?

Je kunt je accountgegevens eenvoudig en altijd veranderen. Wel zo handig bij bijvoorbeeld een verhuizing of een ander afleveradres. Het wijzigen van je accountgegevens doe je door in te loggen (rechtsboven op FairToys.nl). Vul hier je email en wachtwoord in. Je komt nu op de pagina 'Mijn gegevens' waar je je persoonsgegevens, email en wachtwoord kun wijzigen.


 

Ojee, wachtwoord vergeten... En nu?

Geen nood! Je kunt je wachtwoord eenvoudig opvragen via de knop 'wachtwoord vergeten'. Vul je emailadres in en binnen no time ontvang je een nieuw wachtwoord in je inbox. Vergeet deze niet te veranderen in een voor jou makkelijk te onthouden (maar wel veilig) wachtwoord.


 

Ik wil graag de Fair Toys Nieuwsbrief ontvangen.

Dat is een heel goed idee! Met de Fair Toys nieuwsbrief ben je namelijk altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws op speelgoedgebied en de beste acties. Vul hiervoor je emailadres (onder)aan de rechterkant van de website in en klik op de button 'Hou me op de hoogte'. Ook tijdens het aanmaken van je account kun je aangeven dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen.

Elke keer dat je de nieuwsbrief ontvangt, krijg je de mogelijkheid om je weer uit te schrijven. Geen probleem. Maar onze trends en (waanzinnige) acties wil je natuurlijk niet missen!