Kerstcadeau's

Kerstcadeau's

Als Kerstmis weer in zicht komt brengt het naast gezelligheid en lekker eten ook cadeautjes-stress met zich mee. Daarom hebben wij het u makkelijk gemaakt en allemaal cadeau-ideëen op een rijtje gezet. Of het nou gaat om een heel klein cadeautje of een groot cadeau, u vindt het hier! Komt u er nog niet uit? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Minicadeautjes (< €5)

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor cadeautjes onder de 5 euro. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u ook onze selectie bekijken:

   SELECTIE MINICADEAUTJES   

Schleich   Sleutelhangers   Potloden
Schleich   Sleutelhangers   Potloden
Schleich maakt kleine figuurtjes waarmee kinderen helemaal zelf hun verhaal kunnen bedenken. Daarnaast heeft Schleich ook sets die nog meer mogelijkheden bieden.   Sleutelhangers zijn altijd leuk. Helemaal de sleutelhangers van zorgenvriendjes, die je zorgen kunnen opeten!   Lyra maakt allemaal verschillende potloden die verstevigd zijn in de stift zodat ze niet snel kapot gaan. Wij bieden de triple Groove, Groove slim en Super Ferby potloden van Lyra aan.
Bekijk >
 
Bekijk >
 
Bekijk >

Speelgoedautootjes
Speelgoedautootjes
Zo veel jongetjes zijn van jongs af aan al geïteresseerd in alles wat met auto's en motoren te maken heeft. De miniatuur-voertuigen van Siku zijn daarom altijd gewild!
Bekijk >
 

Spelletjes

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor spelletjes. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u ook onze selectie spelletjes bekijken:

   SELECTIE SPELLETJES   

Gezelschapsspellen   Eénpersoonsspellen   Spellen voor jonge kinderen
Gezelschapsspellen   Eénpersoonsspellen   Spellen voor jonge kinderen
Met Sinterklaas is de familie samen en dat maakt het een uitermate geschikt moment om samen een leuk nieuw spel te spelen!   Samen spelletjes spelen is leuk, maar ook deze spelletjes die je in je eentje speelt zijn ontzettend leuk! Deze puzzels zijn soms echte breinkrakers maar zorgen voor urenlang puzzelplezier.   HABA maakt spellen die júist voor jonge kinderen erg geschikt zijn. Zo kennen ze van jongs af aan het grote plezier van samen spelletjes spelen.
Bekijk >
 
Bekijk >
 
Bekijk >
 

Kleine cadeautjes (€5 - €15)

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor kleine cadeau's. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u onze selectie kleine cadeautjes bekijken:

   SELECTIE KLEINE CADEAUTJES   

Leesboeken   Knutselspullen
Leesboeken   Knutselspullen
Lezen blijft leuk. Kinderen verdwijnen helemaal in de wereld van het boek. Voor elke leeftijd is er wel een passend spannend, leuk of grappig boek!   Zelf iets maken of versieren, super leuk! Hierin kunnen kinderen echt hun creativiteit kwijt. 
Bekijk >
 
Bekijk >
 

Middelgrote cadeau's (€15 - €30)

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor middelgrote cadeautjes. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u onze selectie middelgrote cadeautjes bekijken:

   SELECTIE MIDDELGROTE CADEAU'S   

Kapla   Puzzels   Poppen en knuffels
Kapla   Puzzels   Knuffels
Kapla maakt kleine houten plankjes die allemaal dezelfde afmetingen hebben. Met deze simpele plankjes kun je verbazingwekkende bouwwerken maken! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.   Met puzzels kunnen kinderen helemaal tot rust komen. Er zijn puzzels van 24 stukjes voor de kleintjes en voor de fanaten zelfs van 1200 stukjes of 3D-puzzels!   Knuffels zijn voor elk kind: ze geven een gevoel van veiligheid en zijn super zacht. Wij bieden heel erg veel verschillende knuffels aan; allemaal heerlijk zacht en van hoogwaardige kwliteit.
Bekijk >
 
Bekijk >
 
Bekijk >

Speelzand    
Speelzand    
Magisch zand is inmiddels razend populair! Het is ook apart, dat zand dat zomaar bij elkaar blijft.    
Bekijk >
   
 

Grote cadeau's (€30 - €50)

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor grote cadeau's. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u onze selectie grote cadeau's bekijken:

   SELECTIE GROTE CADEAU'S   

Treinen en auto's   Verkleedkleding   Knikkerbaan
Treinen en auto's   Verkleedkleding   Knikkerbaan
Treinen en auto's zijn al sinds jaar en dag fanscinerend voor jongens over de hele wereld. Wij bieden allerlei soorten treinen, auto's en sets aan.   Verkleden is leuk voor jongens én voor meisjes. Zodra ze in hun kostuum zitten hebben ze alle mogelijkheid tot het maken van geweldige verhalen!   Knikkerbanen zijn er voor jong en oud. De vrijheid in het maken van je bouwwerk en het bouwelement spreken zowel jongens als meisjes aan.
Bekijk >
 
Bekijk >
 
Bekijk >
 

Grotere cadeau's (> €50)

U vindt hieronder onze aanbevolen categorieën voor hele grote cadeau's. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Dan kunt u onze selectie grote cadeau's bekijken:

   SELECTIE GROTERE CADEAU'S   

Poppenhuis   Kindervoertuigen   Kinderkeuken
Poppenhuis   Kindervoertuigen   Kinderkeuken
Poppenhuizen zijn er in allemaal verschillende soorten. We hebben bijvoorbeeld poppenhuizen van HABA, Sylvanian Families. Zij hebben ook hun eigen figuurtjes en inrichting. Genoeg om een geweldig huis te maken!   Een leuke loopwagen voor uw jonge kind of een stoere loopfiets voor de iets ouderen. Wishbone, BigJigs en HABA maken leuke kindervoertuigen voor jongens en meisjes!   Een houten speelgoedkeuken geeft kinderen de mogelijkheid papa en mama na te doen. Met alle accessoires spelen ze de sterkok!
Bekijk >
 
Bekijk >
 
Bekijk >

  • Kleine cadeau's (€5 - €15)
  • Cadeau's (€15 - €30)
  • Spelletjes
  • Grote cadeau's (€30 - €50)
  • Grotere cadeau's (> €50)