999 Games

999 Games

999 Games spellen vindt u op FairToys.nl

999 Games heeft een zeer grote collectie spellen, FairToys biedt een groot aantal van deze spellen aan, waaronder de titels: Kolonisten van Catan, Carcasonne en Machiavelli. Veel van de spellen van 999 Games zijn Speelgoed van het jaar geworden. De immense populariteit van deze spellen is dan ook niet te ontkennen.

De Kolonisten van Catan

De meest bekende en de grootste spellenreeks van 999 Games: De Kolonisten van Catan. Dit voor zijn tijd (1995) innovatieve spel heeft de tand des tijds doorstaan en is tot op de dag van vandaag over de hele wereld populair. Met tientallen spellen en uitbreidingen, vertalingen in 25 talen en maarlieft 11 miljoen verkochte producten, is De Kolonisten van Catan een must-have voor in je spellenkast. Bekijk hier onze Catan-pagina.

Het begin van 999 Games

999 Games ontstond op 1 juli 1990 als postorderbedrijf toen spellenliefhebber Michael Bruinsma voor zijn eerste importspellen inkocht. Hij verkocht deze telefonisch en via spellendagen van verenigingen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken.

In 1991 startte hij zijn eigen beurs in Eindhoven: Het Spellenspektakel, toen nog met een handjevol bezoekers en een paar kraampjes op het balkon van het Beursgebouw. Met de mogelijkheid om Magic: The Gathering te distribueren volgde in 1993 de doorbraak. De eerste twee spellen van 999 Games waren "Serenissima" en "Formula Dé". In de jaren daarna ontwikkelde hij een nieuw logo en ging de verkoop steeds harder... tot waar het merk nu is. Bekijk hieronder onze gehele collectie van 999 Games.

7 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren
7 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren