Brio Treinen en speelgoed

Brio Treinen en speelgoed

Bekijk de hele Brio collectie online

Brio speelgoed onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten. Brio vindt het belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen door goed speelgoed aan te bieden dat kinderen stimuleert in de diverse fasen van hun ontwikkeling. Daarnaast ontwikkelt Brio speelgoed dat een bron van plezier is voor het kind maar ook voor de ouders die graag het beste voor hun kinderen willen en actief aan de opvoeding en ontwikkeling van hun kind deelnemen. Wij bieden u een mooie collectie Brio speelgoed aan, voor iedereen is er wat!

Brio Houten Speelgoed is ooit opgericht in 1884 door Ivar Bengtsson uit Zweden, hij was een mandenmaker van beroep maar ging in de loop der jaren speelgoed maken en verkopen. Rond 1907 is de oorspronkelijk naam van het bedrijf ontstaan toen zijn zonen zijn bedrijf overnamen. De naam Brio werd toen bedacht door de broers en is de afkorting van Brothers Ivarsson Osby (Osby is de plaats waar het bedrijf was gevestigd.) 
Onder de leiding van de broers groeide Brio uit tot een bedrijf van wereldformaat en werd de belangrijkste producent van houten speelgoed. Tot 2004 zijn een aantal kleinkinderen van de broers mede-eigenaar geweest van Brio. Daarna is Brio overgenomen door Proventus AB.

Kwaliteit en veiligheid

Het maken van speelgoed dat veilig is voor jonge kinderen is altijd vanzelfsprekend geweest voor Brio. Dat betekent dat de producten voor een langere periode getest worden in een eigen laboratorium.
Daarnaast worden de producten gecertificeerd door onafhankelijke gerenommeerde instituten en de producten voldoen aan nationale en internationale veiligheidseisen van de landen waar het product op de markt komt. 

De waarden van BRIO

Betrouwbaarheid : ouders en andere personen die bij de opvoeding en de ontwikkeling van kinderen zijn betrokken kunnen op BRIO rekenen. 
Eerlijkheid : tot in de betrekkingen met de kleinhandelaars en andere commerciële partners onderscheidt BRIO zich door zijn eerlijkheid.
Plezier : kinderen spelen dolgraag met BRIO speelgoed, niet omdat het in de mode is of omdat ze er een voorbijgaande bevlieging voor hebben, maar omdat het een waar plezier is ermee te spelen.
Educatief : BRIO speelgoed stimuleert de ontwikkeling van het kind.

Kortom Brio staat garant voor veiligheid, betrouwbaarheid, grote speelwaarde en het meest belangrijke, plezier!

In onze decoratieve speelgoedwinkel te Dieren treft u de volledige collectie van BRIO treinen en BRIO batterijtreinen aan inclusief accessoires zoals BRIO stations, BRIO bruggen, BRIO wagons, BRIO rails en BRIO tunnels. BRIO is een ware toevoeging in de fantasiewereld van uw kleine.

Nieuwsgierig naar het assortiment van BRIO? Kijk dan verder in onze online webwinkel naar o.a.: BRIO Builder of bezoek onze winkel te Dieren (Gelderland).

  • Brio treinset
  • Brio treinen
  • Brio batterijtreinen
  • Brio wagons
  • Brio accessoires
  • Brio Builder
  • Brio tunnels en bruggen
  • Brio gebouwen
  • Alles van Brio