Geomag

Geomag

Geomag - bouwen met magneten

Geomag zag haar geboorte in 1998 naar aanleiding van een helder idee van een ingenieur die gespecialiseerd is in magneten. Na registratie van de merknaam Geomag en patent op het systeem ging Geomag in Sardinië (Italië) in productie.

In 2003 is de de productie verplaatst naar Zwitserland, waar Geomag nog steeds wordt gemaakt. In de jaren 2003 tot en met 2006 werd Geomag een groot succes over de hele wereld, en werd in bijna alle landen over de gehele wereld een van het meest gewaardeerde speelgoed. Geomag fans uit de hele wereld strijden in deze jaren op een vriendschappelijke basis om de mooiste en origineelste ontwerpen. Gewoon surfen op het web of een kijkje nemen op youtube en je zult het ongelooflijke potentieel zien van dit product dankzij de kracht van de magneten en de hoge kwaliteit van de materialen en accessoires.

Geomag KIDS

In 2009, na de goedkeuring in Europa en de Verenigde Staten aan de nieuwe regelgeving voor de veiligheid van magnetisch speelgoed, introduceerde Geomag de "KIDS" staven, langer dan de klassieke versie en gecertificeerd binnen veiligheidsvoorschriften. De klassieke Geomag, nu genoemd de "Pro"-lijn, bestaat nog steeds om te voorzien in de vraag van liefhebbers, maar mag niet meer gezien worden als normaal speelgoed.

Nieuwe Geomag lijnen

In 2010 introduceerde Geomag "wielen" en "wereld" lijnen met nieuwe spelactiviteiten met nog steeds als basis de magnetische staven en kogels. Door het gebruik van hellingen en draagraketten kreeg de "wielen"en "wereld" lijn meteen haar eigen fans. Hetzelfde gebeurde met "mijn huis" en "mijn kasteel" die zijn gemaakt om kinderen de kans te geven om hun eigen kleine werelden te bouwen met de magnetische en decoratieve onderdelen.

In 2011 is Geomag Glow in the Dark geïntroduceerd. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.