HABA Little Friends

HABA Little Friends

HABA Little Friends

Little Friends is HABA's eigen poppenhuis serie. Het aanbod bestaat uit meerdere huizen, verschillende personages en prachtige meubels om je huis mee in te richten. De huizen zijn gemaakt van stevige triplex platen en kunnen versierd worden met plakstickers om extra vrolijkheid uit te stralen.

Poppenhuis spel

De HABA Little Friends poppenhuizen en figuren zijn uitermate geschit om vrij mee te spelen en allerlei verhalen bij te bedenken. Dit komt doordat de huizen heel erg makkelijk aan te passen zijn aan het verhaal. Je kan bijvoorbeeld extra kamers toevoegen. Daarnaast zijn er heel erg veel meubels en accessoires waarmee je het huis telkens opnieuw kunt inrichten zoals jij dat wil.

De flexibele Little Friends

Niet alleen de poppenhuizen van Little Friends zijn gemaakt om allemaal verhalen mee te maken: de Little Friends figuurtjes zijn daar ook uitermate geschikt voor! Deze lieve poppetjes met hun kinderlijke en vriendelijke uiterlijk zijn namelijk erg makkelijk in allemaal poses te zetten. Ze zijn namelijk gemaakt van staaldraad met daaromheen een stevige kuntstoffen omhulsel. Zo geef je de poppetjes allerlei uitdrukking om je verhaal uit te breiden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.