HABA speelgoed

HABA speelgoed

Bij FairToys kunt u HABA speelgoed online bestellen

Fair Toys is een gespecialiseerde speelgoedwinkel in Dieren (Gelderland) en geselecteerd HABA Selection dealer. Ons Haba speelgoed assortiment is bijzonder groot en wij voeren meer dan 90% van alle Haba artikelen, dat zijn meer dan 800 stuks speelgoed, alleen al van HABA!

Haba is werkelijk een fantastisch merk, wat ons betreft is Haba de Rolls Royce onder het speelgoed. Alle houten producten van Haba worden in Duitsland zelf gefabriceerd, het hout komt uit productiebossen die niet verder dan 50 kilometer van de fabriek vandaan staan zodat het vervoer van de bomen geen milieuproblemen geeft. Iedere boom die wordt gekapt wordt weer herplant. Zoals u ziet wordt er dus zeer verantwoord omgesprongen met de natuur. Haba is tevens de enige Duitse speelgoed fabrikant die beschikt over een ISO 9001 certificaat, garantie voor kwaliteit dus!

HABA speelgoed en spelle voor iedereen

Bent u op zoek naar HABA spellen? Bekijk onze HABA Spellen pagina!

Haba voert een babylijn in stof en houten speelgoed. Rammelaars, speenkettingen, wagenhangers, ballen, babygym's, en nog nog veel meer. De Haba kleuter en peuter lijn zijn ook goed vertegenwoordigd. Denk dan aan motoriek speelgoed zoals de vormenstoof en de zeer uitgebreide lijn blokken zijn werkelijk geweldig.  Blokken die je geeft aan je peuter kan je later voor je kleuter weer gebruiken om de allermooiste knikkerbaan die er bestaat te bouwen. De Haba knikkerbaan! De Haba knikkerbaan is een houten knikkerbaan die kinderen van 3 tot 12 jaar bijzonder stimuleert om de mooiste banen te bouwen en is een garantie voor uren speelplezier. De Haba knikkerbaan heeft naast een aantal starterset meer dan 50 uitbreidingsets waarmee je een enorme baan kan bouwen.

Terra Kids is de Haba outdoor lijn en is er voor de stoere kinderen onder de kinderen, vanaf 8 jaar kun je met de Haba outdoor spullen de bush bush in. Zakmessen, vishengels, horloges, multitools, headlights, opwindbare lantaarns, kompassen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Voor de zachtaardige meisjes heeft Haba een hele mooie byoux lijn. Een display vol prachtige meiden dingen: kinder kettingen, armbandjes, haarclips, haarelastiekjes, haarbanden en natuurlijk ringen. Voor al dit moois zijn er nog diverse sierraden doosjes. Naast de byoux lijn heeft Haba natuurlijk voor deze dames in dop ook een hele mooie poppenlijn inclusief poppenwagens, poppenkleertjes, poppenkleerkasten en poppen meubels.

Voor het binnen spelen heeft Haba een zeer bekende winkeltjes lijn. De houten fruit accessoires bestaan al langer, maar sinds een aantal jaren is er de stoffen 'biofino' lijn bijgekomen. Pizza's, brood, beleg, ijsjes, chocolade, kippetjes, schnitzels, patat, het is er allemaal. Natuurlijk heeft Haba ook een prachtige houten winkeltje om dit alles te kunnen verkopen!

Wij verkopen ook HABA lifestyle producten

Op spellen gebied is Haba onverslaanbaar, voor iedere leeftijd en in iedere prijsklasse heeft HABA wel een spel. Het langstlopende spel is Boomgaardje, een coöperatief spel voor kinderen van 3 tot 6 jaar. samen winnen of verliezen, het was nog nooit zo leuk om een bordspel met je kleintje te spelen! Haba heeft educatieve en cooperatieve spellen. Alle spellen zijn natuurlijk in de bekende gele dozen!

Tassen en koffers van Haba zijn niet alleen geweldig om te zien, maar ook heel functioneel. Over alles is goed nagedacht, comfort, veiligheid en gebruikersgemak, maar vooral natuurlijk hoe mooi of je stoer je bent als je een tas van Haba hebt! kinder koffer en tassen

Maar wist u ook dat Haba ook heel veel heeft voor de kinder- en tienerkamer. Lampen, nachtlampjes, kommodes, wiegen, tiener bedden voor jongens en meisjes, Haba heeft het allemaal.

Haba zelf zegt het volgende

Beste ouders, beste kinderen, al 70 jaar schenken gezinnen in de hele wereld ons hun vertrouwen. Van Finland tot Australië en van Japan tot Canada overtuigt ons houten speelgoed 'made in Germany'. De kinderen zijn dol op kleuren, vormen en fantasie, de ouders verwachten een hoge speelwaarde. HABA verenigt deze beide wensen. Het aantrekkelijke design van onze spelideeën stimuleert de ontwikkeling van het kind in iedere fase en zorgt daarbij voor eindeloos veel plezier. Voor de kleintjes moet speelgoed spannend zijn en dus voldoende stevig om vast te grijpen, te stapelen of te rollen. Ook de groten willen kwaliteit en veiligheid. Daarom worden alle producten van HABA gemaakt van gecontroleerde materialen en voortdurend getest. Onze producten voldoen niet alleen aan alle Europese voorschriften met betrekking tot de veiligheid van speelgoed, maar ook aan alle Amerikaanse normen. Wij willen immers dat gezinnen ook in de toekomst op HABA blijven vertrouwen.

HABA, DE UITVINDER VOOR KINDEREN

 

Waar bent u naar op zoek? Bekijk ons aanbod:
  • HABA Selection
  • Haba Spellen
  • Voor baby's
  • Knikkerbaan
  • Houten speelgoed
  • Tassen en koffers
  • Poppen
  • Terra Kids
  • Lifestyle
  • Puzzels