Lilliputiens

Lilliputiens

Lilliputiens speelgoed maakt nieuwsgierig

Lilliputiens speelgoed, gespecialiseerd in stof,  laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er 1 woord is waar alles onder mag, dan is dit: verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In de wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. de talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum.

Lilliputiens personages

Walter de draak, Simon de egel, Arnold het nijlpaard, Basile het aapje, Jef de hond, Juliette de rups, Nicky de eend, Ophelie de kip, Oscar de krab, Theophile de krokodil, Vicky de koe, …; ze maken allemaal deel uit van de wonderlijke Lilliputiens-wereld: een originele collectie speelgoed in eigentijdse kleuren, aansprekende vormen en streelzachte materialen. Alle Lilliputiens speeltjes en personages zijn gehuld in een variëteit van stofjes. Zo krijgt elk personage zijn eigen stofje en zal elk kindje al snel zijn favoriete Lilliputiens vriendje herkennen.

Liliputiens voor grote en kleine kinderen

Houdt je kindje van roze, bolletjes en bloemetjes dan zal Liz, het elfje, snel haar boezemvriendinnetje worden… Of wat dacht je van Simon, de egel die zijn stekels voor een streelzachte velours inruilde. De verscheidenheid aan stofjes prikkelt de zintuigen van de kleintjes. Voelen, luisteren en zien worden keer op keer op een speelse Lilliputiens manier gestimuleerd. Bovendien ‘groeien’ Lilliputiens speeltjes mee met de belevingswereld van het jonge volkje. Wat eerst gewoon een stoffen balletje leek, blijkt later een sprookjesfiguur te verhullen en zelfs geluidjes te maken. Een boekje dat voor de allerkleinsten een ritselende knuffel was, wordt plots een ontdekkingsreis langs kleurrijke taferelen. Elk kind kan zo op het eigen ritme plezier beleven, leren en evolueren. Er valt steeds iets nieuws te ontdekken!

Bij Lilliputiens denken ze ook aan de ouders. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de machine en alle zijn ze conform de veiligheidsvoorschriften samengesteld. De gebruikte materialen zijn immers met de grootste zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengst mogelijke controles onderworpen."

Waar bent u naar op zoek? 

Hier vindt u de volgende producten:
 Lilliputiens rammelaar
 Arnold het nijlpaard
 Liz het lieveheersbeestje
 Walter de draak
 Jef de hond
 Juliette de rups
 Nicolas de wolf
 Ophelie de kip
 Simon de egel

5 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren
5 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren