Lyra

Lyra

Duurzame potloden voor kinderen bij FairToys.nl

Het merk Lyra staat voor een uitstekende kwaliteit en maakt het leven kleurrijk, creatief en divers. Met meer dan 200 jaar ervaring en de hoogste kwaliteitsnorm is LYRA dé specialist voor potloden voor in kinderdagverblijven, scholen, voor hobby en kunst en industrie. Lyra biedt hoge kwaliteit potloden die niet snel breken, dit komt doordat er lijm is verwerkt in de stift van het potlood, dit geeft ze hun kracht en maakt ze uitermate geschikt voor jonge kinderen. 

Lyra Super Ferby en Groove potloden

De klassieke Super Ferby serie is zo succesvol door zijn super dikke stift van 6.3 mmdoordat hij bijna niet breekt en door zijn rijke pigmentatieThe Groove Line biedt steun bij het aanleren van de juiste schrijfhouding door de groeven die aangebracht zijn in het potlood. De potloden van Lyra zijn door hun samenstelling ook uitermate geschikt om mandala´s mee te tekenen.

Ben je op zoek naar een specifiek Lyra product dat we niet in ons assortiment hebben? We kunnen je wellicht verder helpen met je zoektocht. Stuur een mail naar ons met daarin de omschrijving/naam en het als het kan een artikelnummer en eventueel een foto.

  • Lyra Groove
  • Lyra Triple Groove
  • Lyra Super Ferby
  • Lyra Hi-Quality
  • Lyra Rembrandt