Marklin

Marklin

Märklin treinen vindt u op FairToys.nl

Märklin is een van de meest bekende merken van modetreinen. Ze maken modeltreinen voor beginners en voor gevorderden. Het grootste plezier is namelijk speelplezier. En precies daarvoor zijn de Märklin my world modellen gebouwd, als instap in de wereld van modeltreinen.

Märklin My World treinbanen voor kinderen

De Marklin My World modellen zijn sterk in het nemen, maar vooral in het geven: Met hun robuuste onderdelen zorgen ze voor veel spontaan en onbekommerd rijplezier, voor kleine en grotere beginners. De C-rails zijn zeer duurzaam, ook als je er per vergissing eens opstapt. Het beproefde kliksysteem van de Marklin C-rails staat garant voor een eenvoudige en snelle opbouw. De My World modellen op schaal in de bekende Märklin-kwaliteit kunnen met alle beschikbare Märklin H0-wagens worden gecombineerd. En de digitale besturing zorgt voor een bijzonder realistische speelervaring. 

Dat is "techniek beleven” in een andere dimensie. Welkom in de nieuwe dynamische wereld van Märklin bij Fair Toys.

Klik hier  hier om de Marklin catalogus te downloaden. 

Ben je op zoek naar een specifiek Marklin trein die we niet in ons assortiment hebben? We kunnen je wellicht verder helpen met je zoektocht. Stuur een mail naar ons met daarin de omschrijving/naam en het als het kan een artikelnummer en eventueel een foto.

4 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en) Van hoog naar laag sorteren