Micro Mobility

Micro Mobility steppen kunt u bij ons online bestellen

Micro Mobility heeft een serie Mini en Maxi steppen ontwikkeld voor kinderen van 2-12 jaar. Voor kinderen van 2-6 is er de Mini serie en voor kinderen van 5-12 is er de Maxi serie.

De Mini Micro serie

Micro Mobility step

De Mini Micro step is de kwaliteitsstep voor jonge kinderen - er zijn geen vergelijkbare steps op de markt. Het unieke gepatenteerde 'lean-and-st

De step stuurt hierdoor uitermate veilig en stabiel door bochten. Het voelt voor kinderen als surfen terwijl ze van links naar rechts gaan, hetgeen een gevoel van fun en onafhankelijkheid geeft. Door zijn lage gewicht (1,5 kg)is hij makkelijk te dragen.eer' ontwerp, ontwikkeld met de hulp van Zwitserse medische experts, zorgt ervoor dat kinderen sturen door hun gewicht te verplaatsen.

De transparante wielen maken de step ook geschikt voor gebruik binnenshuis.

De Maxi Micro serie

De Maxi Micro step is ontwikkeld voor kinderen van 5-12 jaar. Deze stoere hightech kinderstep heeft het unieke 'lean-and-steer' stuurmechanisme waarmee je door de bochten surft. Je stuurt door je gewicht te verplaatsen, hetgeen een hoge fun factor heeft. Het Zwitsers ontwerp is veilig en stabiel door zijn dubbele voorwielen, lage fiberglass bord en stalen rem.

 

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.