Playmais

Playmais

PlayMais: Milieuvriendelijk creatief speelgoed

PlayMais is een natuurlijk, veelzijdig knutselmateriaal voor kinderen dat 100% biologisch afbreekbaar is en daarom onschadelijk voor het milieu. Het is gemaakt van maïs, water en voedingskleurstoffen. In tegenstelling tot veel speelgoed, wordt PlayMais ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De milieuduurzaamheid van PlayMais is niet zo maar een theorie. Het vormt echt nieuwe normen voor verantwoord beheer van de beschikbare bronnen van onze planeet.

Hoe werkt PlayMais?

PlayMais kan in bijna elke vorm geplakt, gevormd en hervormd worden die men wilt. Door het een beetje vochtig te maken, plakken de stukjes aan elkaar. Of op glas, papier en karton om op die manier mooie decoraties te maken op bijvoorbeeld schilderijen, ramen en zelfs bloempotten.

PlayMais kan ook aan elkaar verbonden worden door cocktailprikkertjes en draad om bijvoorbeeld de wielassen van een auto te maken en andere rollende artikelen. Vanwege de eindeloze creatieve mogelijkheden zijn er geen grenzen aan het plezier dat men kan hebben tijdens het spelen met PlayMais!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.