WOW Toys

WOW Toys

Speelgoed vanaf 1,5 jaar

WOW Toys is een merk dat kunstof speelgoed maakt, maar zij doen dat anders dan normaal! Het speelgoed van WOW Toys bevat namelijk geen enkele soort schadelijke stoffen, en zij stijgen nog boven de geldende veiligheidsregels uit. Daarom is het speelgoed ook al geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar! Het speelgoed wordt uitvoerig getest zodat we er zeker van kunnen zijn dat ook de jongsten zichzelf niet kunnen bezeren en dat het speelgoed niet kapot zal gaan.

Mechanische elementen

Veel van het speelgoed van WOW Toys bevat bepaalde bewegende onderdelen en mechanische elementen, maar ze hebben allemaal geen batterijen nodig! Dat maakt dit speelgoed zeer geschikt voor jonge kinderen en zorgt ervoor dat er jarenlang zorgeloos mee gespeeld kan worden.

Vrolijke kleuren

Al het speelgoed van WOW Toys is beschilderd met niet-giftige verf die het een geweldig kleurrijk uiterlijk geeft! De felle kleuren spreken kinderen enorm aan en zullen uitdagen tot spelen. Het grote scala aan verschillende voertuigen biedt tevens oneindeig veel mogelijkheden tot spelen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.