Retourneren

Downloaden Europees modelformulier voor herroeping

Kan ik producten retourneren?

Retourneren van producten is bij FairToys.nl geen probleem. Misschien is een product toch niet helemaal wat je zoekt, of wil je hem liever ruilen voor een ander product. Voor online bestellingen geldt een zogeheten afkoelingsperiode van 14 dagen. Ook producten die je in onze winkel koopt mag je binnen 14 dagen ruilen.


 

Hoe kan ik op FairToys.nl bestelde producten retourneren?

Wil je een product retourneren? Ga dan als volgt te werk:

  1. Neem na ontvangst van de bestelling, binnen 14 dagen, contact op met de klantenservice van Fair Toys per telefoon (di. t/m za. 0313-795130) of email (Klantenservice@FairToys.nl). Vermeld bij het contact altijd je factuur- en ordernummer.
  2. Stuur het product onbeschadigd en, voor zover mogelijk, in de originele verpakking terug naar FAIR TOYS speelgoed & lifestyle. De verzendkosten daarvan zijn wel voor jouw rekening. De kosten van pakketten die onder rembours of ongefrankeerd naar Fair Toys speelgoed & lifestyle worden verzonden, zullen we helaas op jou moeten doorberekenen. Afgeven van je product in onze winkel kan natuurlijk altijd.
  3. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, zullen we het aankoopbedrag van het product binnen 30 dagen overmaken naar het door jou opgegeven rekeningnummer.

 

Mijn aankoop in de koelkast: 14 dagen afkoelen...

Voor bestellingen die je via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Dit betekent dat je als koper recht hebt op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Binnen deze periode kun je contact met ons opnemen om een afspraak te maken over het retourneren van het product.

Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden:

  • Kosten van de retourzending komen voor je eigen rekening
  • Producten moet je ongebruikt, onbeschadigd en voor zover mogelijk in de originele verpakking retourneren.
  • Hopelijk begrijp je deze voorwaarden. Maar vooral: weet dat we je altijd willen helpen.

Na het verstrijken van de afkoelingsperiode is het helaas niet meer mogelijk de producten te retourneren, tenzij je daarvoor een afspraak met ons hebt gemaakt. Wel kun je aanspraak maken op de garantiebepaling van het betreffende product. Fair Toys hanteert een garantietermijn die overeen komt met de fabrieksgarantie die gelden naast en onverminderd de wettelijk rechten van de consument. Neem contact met ons op, zodat we samen met jou de juiste stappen kunnen bepalen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0313 - 795 130 of per email: Klantenservice@FairToys.nl.


 

Oeps, beschadigd of verkeerd product ontvangen…

Het kan onverhoopt gebeuren dat een van de producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch schade oploopt voor of tijdens bezorging. Ook is het mogelijk dat het verkeerde product in jouw bestelling terecht komt. Wij raden aan om bij ontvangst van je besteling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren (natuurijk niet verplicht). Voor beide gevallen vragen we je contact op te nemen met onze klantenservice via 0313 - 795 130 of per email via Klantenservice@FairToys.nl.

Producten die je in de winkel koopt, kun je ter plekke omruilen. Voor online bestelde producten zorgen wij dat je het juiste, of onbeschadigde product zo spoedig mogelijk thuis ontvangt.


 

Klachtenprocedure van FairToys.nl

De kernwaarden van Fair Toys zijn ondermeer: betrouwbaar, hulpvaardig en toegankelijk. We hechten veel waarde aan een goede service. Jouw tevredenheid is voor ons heel belangrijk en we doen er dan ook alles aan om van jou een 10 te krijgen!

Ben je niet tevreden over de verzending, afhandeling of service van Fair Toys of heb je een klacht over een product, dan willen we dat graag van je horen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat we FairToys.nl op die punten waar het tekort schiet zullen verbeteren.

Heb je een klacht, verbeterpunten of tips voor Fair Toys? Mail deze dan naar Klantenservice@FairToys.nl of verstuur schriftelijk naar:

FAIR TOYS speelgoed & lifestyle
T.a.v. Afdeling klantenservice
Stationsplein 32
6953 AC  Dieren

Je ontvangt binnen 5 werkdagen antwoord van FAIR TOYS speelgoed & lifestyle.