Werken bij Fair Toys

Welkom bij Fair Toys!

Plezier in je werk hebben, bijdragen aan een steeds verder groeiende winkel, fysieke- en webwinkel klanten winkelgemak bezorgen en samen successen vieren. Dat is werken bij Fair Toys.

Enthousiaste medewerkers

Onze medewerkers zijn verschillend, maar hebben ook overeenkomsten. Niet alleen delen zij een passie voor hun werk en voor Fair Toys, maar ook dragen ze als professionals graag bij aan het winkelgemak voor onze klanten en uiteindelijk het succes van ons bedrijf. Het feit dat we een groeiend aantal klanten mogen bedienen, onze omzet jaarlijks verder stijgt, hebben we aan ons enthousiaste team te danken. En dat geldt ook voor onze kwaliteit, service, snelheid van levering en betrouwbaarheid. Werken bij ons betekent kritisch en constructief zijn, een collegiale en commerciële instelling hebben, maar vooral ook plezier in je werk hebben. Denk jij daar net zo over? Check dan deze site en vacatures.

 

Vacature(s):

1. Stagiair(32 uur per week)

     Dienstverband Stage

     Afdeling Marketing/winkel te Dieren

     Opleidingsniveau MBO/HBO/WO


Op zoek naar een uitdagende stage? Dan heb je die nu gevonden! Wat we je bieden is een stage waarbij je te maken krijgt met alle elementen van (online) marketing en alle elementen van een winkel. Je maakt deel uit van het FAIR TOYS-team en bent medeverantwoordelijk voor de verkoop via de winkel en online winkels, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onze klanten via diverse social media en het organiseren van events zoals Kapla-dag, Halloween- en Sinterklaasfeest.

De student die wij zoeken heeft affiniteit met en interesse in detailhandel, (online) marketing en social media. Dit vertaalt zich in een opleiding (MBO/HBO/WO) communicatie, digitale communicatie, marketing of commerciële economie.

Je bent een ‘aanpakker’ met een brede interesse op het gebied van (online) marketing en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je kan je verplaatsen in onze omgeving en bent gedreven om het maximale te bereiken. Ben je daarnaast ook nog zelfstandig en een goede planner? Reageer dan vandaag nog!

We zoeken iemand voor ongeveer 32 uur per week gedurende 6 maanden.

Geïntresseerd of meer informatie: 0313 - 795 130 of via email: klantenservice@fairtoys.nl.


2. Oproepkracht Winkel (3-12 uur per week)

     Dienstverband Vast/parttime

     Afdeling Winkel te Dieren

     Opleidingsniveau Minimaal mavo

Wat we je bieden is een leuke baan waarbij je te maken krijgt met alle elementen van van een (online) winkel. Je maakt deel uit van het FAIR TOYS-team en bent medeverantwoordelijk voor de verkoop via de winkel en online winkels, daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met onze klanten.

Deze baan is niet voor iedereen weggelegd. De student die wij zoeken heeft affiniteit met en interesse in verkoop (detailhandel).

Je bent een ‘aanpakker’ met een brede interesse op het gebied van speelgoed en je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ben je daarnaast ook nog zelfstandig en een goede verkoper? Reageer dan vandaag nog!

We zoeken iemand voor 3-12 uur per week op basis van weekplanning.

Geïntresseerd of meer informatie: 0313 - 795 130 of via email: klantenservice@fairtoys.nl.

 

-->>>Op dit moment zijn er geen andere vacatures beschikbaar<<<--

U bent altijd welkom om een open sollicitatie te versturen zodat wij contact met u op kunnen nemen wanneer er een vacature beschikbaar komt. De voorkeur gaat hierin uit naar een korte brief met motivatie en CV. Deze kunt u per email versturen.