Zakelijk

Als werkgever is het goed om uw medewerkers en uw relaties nu en dan persoonlijk te bedanken voor hun inzet. Dat kan natuurlijk met een schouderklopje,of een overtreffende trap daarvan. Maar u kunt dat nog veel beter doen met Fair Toys zakelijk. Daar kunt u met één mailtje alle zorg voor leuke zakelijke geschenken uit handen geven. Kijk voor de mogelijkheden op onze zakelijke pagina’s

Fair Toys cadeaubon

Wilt u een origineel cadeau geven? Kies voor de Fair Toys cadeaubon en laat uw relatie zelf een cadeau uitzoeken uit ons enorme assortiment.

Meer info

Bulkbestellingen met korting

Vraagt u zich af of uw bestelling in aanmerking komt voor korting? Lees hier alles over onze kortingsmogelijkheden.

Meer info

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor uw relaties of uw marketingactie? Wij hebben een aantal mooie suggesties voor u op een rij gezet.

Zakelijke gebruiker

Voor u als zakelijke klant kunnen wij met de verschillende concepten die we voeren creatief inspelen op uw bedrijfsactiviteiten en/of marketingacties. Hierbij streven wij naar een winwin-situatie voor alle betrokken partijen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en oplossingen.

Het is voor Scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, overige organisaties en stichtingen mogelijk om de bestelling op rekening geleverd te krijgen. Ook wanneer u al zakelijk klant bent en vaker bij Fair Toys bestelt is het mogelijk om op rekening te bestellen. Daarnaast krijgt u als vaste klant ook korting bij directe afname uit onze winkel. Neemt u voor het plaatsen van uw bestelling of voor meer informatie contact met ons op.

Meer info

Benieuwd naar ons professionele aanbod? Klik dan: hier